Trupul neînsufleţit al antrenorului Zoran Kurtes a fost depus la Sala Sporturilor din Constanţa

Trupul neînsufleţit al fostului antrenor al echipei de handbal HCM Constanţa, Zoran Kurtes, a fost depus, duminică dimineaţă, la Sala Sporturilor din oraşul de la malul mării.

23 afișări
Imaginea articolului Trupul neînsufleţit al antrenorului Zoran Kurtes a fost depus la Sala Sporturilor din Constanţa

Antrenorul echipei de handbal masculin HCM Constanţa, Zoran Kurtes (Imagine: Thomas Câmpean/Mediafax Foto)

Sute de fani, jucători, oficiali şi cunoscuţi au sosit la Sala Sporturilor pentru a-şi lua rămas bun de la antrenorul cu care HCM Constanţa a câştigat consecutiv două titluri naţionale şi s-a calificat în optimile de finală ale Ligii Campionilor.

Soţia fostului tehnician, Desa, şi fratele lui, Goran Kurtes, au sosit, sâmbătă, la Constanţa. Pedja Klasovici, care se afla în camera de hotel a lui Kurtes când acestuia i s-a făcut rău, se ocupă de formalităţile necesare pentru a repatria în Serbia trupul fostului antrenor. Cel mai târziu luni dimineaţă, trupul neînsufleţit al lui Kurtes va fi transportat cu un avion de la Constanţa la Novi Sad, unde va avea loc înmormântarea.

Lotul echipei HCM Constanţa se va deplasa în Serbia, pentru a fi prezent la înmormântarea antrenorului Zoran Kurtes.

Antrenorul sârb al echipei de handbal masculin HCM Constanţa, Zoran Kurtes, în vârstă de 44 de ani, a decedat, vineri seară, în camera sa de hotel de la Mamaia.

Tehnicianului sârb urmărea un meci de baschet la televizor, când i s-a făcut dintr-o dată rău şi s-a aşezat pe patul din camera de la Hotelul Flora din Mamaia, iar un pieten care-l însoţea a sunat la 112. Un echipaj SMURD a încercat timp de o oră să-l resusciteze, fără să reuşească. Decesul a fost constat în jurul orei 23.00.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici