Turneul Campioanelor 2019. Mesajul lui Daniel Dobre pentru Simona Halep, înaintea meciului cu Bianca Andreescu: Nu trebuie să o lase să îşi facă jocul

Simona Halep şi Bianca Andreescu vor debuta luni, 28 octombrie, în ediţia din 2019 a Turneului Campioanelor, de la Shenzhen. Meciul va fi al doilea din Grupa Mov, după întâlnirea dintre Karolina Pliskova şi Elina Svitolina, care va începe la ora 12:30, ora României.

394 afișări
Imaginea articolului Turneul Campioanelor 2019. Mesajul lui Daniel Dobre pentru Simona Halep, înaintea meciului cu Bianca Andreescu: Nu trebuie să o lase să îşi facă jocul

Turneul Campioanelor 2019. Daniel Dobre, antrenor Halep: Nu trebuie să o lase pe Bianca să îşi facă jocul

Aceasta este prima confruntare dintre campioana de la Wimbledon şi cea de la US Open din carieră. Înaintea meciului, antrenorul Simonei Halep, Daniel Dobre, a vorbit pentru site-ul WTA atât despre jucătoarea sa, cât şi despre adversara, Bianca Andreescu:

"Bianca a fost o surpriză pentru toată lumea. Acum se ştie cât de valoroasă este, cât de dificil e joci contra ei. Poate juca incredibil. Dacă nu ai grijă, poate să ia repede avantaj. Ajunge la 4-0, 5-0 dacă nu eşti atent.

(n.red. - despre Simona Halep) Prima ţintă e să-şi găsească ritmul. În ultima lună nu a jucat prea multe meciuri. Sper că nu va fi temătoare din cauza spatelui şi că va merge tare din start. În primul şi în primul rând trebuie să aibă încredere în condiţia ei fizică şi să găsească acea concentrare de meci. Dacă Simona face aceste lucruri, poate înfrunta pe oricine.

În al doilea rând, Simona trebuie să îşi facă jocul şi să nu o lase pe Bianca să îl facă pe al ei. Bianca joacă foarte agresiv, dar în acelaşi timp joacă şi inteligent. E talentată, poate varia jocul. De aceea, Simona trebuie să fie concentrată la fiecare punct".

Meciul de luni, 28 octombrie, dintre Simona Halep şi Bianca Andreescu de la Turneul Campioanelor nu va începe mai devreme de ora 14:00, ora României.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici