Turneul de la Shenzhen: Sorana Cîrstea, NERVOASĂ după ce meciul cu Alison Riske a fost întrerupt de trei ori | VIDEO

Programul zilei de joi de la Shenzhen a fost dat peste cap din cauza ploii. Partida dintre Sorana Cîrstea şi Alison Riske, din sferturi, a fost întreruptă de trei ori în primul set.

3212 afișări
Imaginea articolului Turneul de la  Shenzhen: Sorana Cîrstea, NERVOASĂ după ce meciul cu Alison Riske a fost întrerupt de trei ori  | VIDEO

Turneul de la Shenzhen: Sorana Cîrstea, NERVOASĂ după ce meciul cu Alison Riske a fost întrerupt de trei ori

Chemată de trei ori la margine, pentru că ploaia a revenit în reprize, Sorana a devenit din ce în ce mai iritată. După o oră de la startul meciului, Cîrstea şi Riske au apucat să joace numai două game-uri şi jumătate. Ambele au fost adjudecate de Sorana, iar în al treilea conduce cu 30-30. 23 de puncte au disputat Cîrstea şi Riske De două ori, jucătoarele au fost chemate pe bancă, unde s-au îmbrăcat şi au început să efectueze mişcări de încălzire. Pentru că Shenzhen sunt circa 10 grade şi plouă, Sorana a ales să-şi pună şi o pereche de mănuşi.

Extrem de nemulţumite de ceea ce se întâmplă, Cîrstea şi Riske s-au încălzit minute bune, în două rânduri, după care au revenit pe teren. După ce jocul a fost întrerupt şi a treia oară, în decurs de 50 de minute, jucătoarele au luat drumul vestiarelor. Puteţi vedea AICI desfăşurarea partidei dintre Sorana Cîrstea şi Alison Riske.

Partida era programată să înceapă la ora 08:00, ora României, dar programul a fost decalat din cauza condiţiilor meteo. Monica Niculescu şi Yafan Wang se vor înfrunta în ultimul sfert de finală, care va începe undeva după ora 13:00. Până la meciul Monicăi mai trebuie să se dispute jocul dintre Şarapova şi Sabalenka.

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici