UEFA: Federaţia din Ungaria trebuie să contacteze FRF pentru a se înţelege în privinţa despăgubirilor

UEFA a decis să amendeze federaţia din Ungaria cu 30.000 de euro ca urmare a incidentelor de la meciul din deplasare cu România şi a dispus ca forul ungar să contacteze FRF în termen de 30 de zile pentru a se înţelege în privinţa despăgubirilor pentru daunele provocate de fanii maghiari.

181 afișări
Imaginea articolului UEFA: Federaţia din Ungaria trebuie să contacteze FRF pentru a se înţelege în privinţa despăgubirilor

UEFA: Federaţia din Ungaria trebuie să contacteze FRF pentru a se înţelege în privinţa despăgubirilor (Imagine: George Filip/Mediafax Foto)

Corpul de Disciplină, Etică şi Control al UEFA a mai hotărât ca Ungaria să joace următorul meci de pe teren propriu cu un sector de stadion închis. Sectorul respectiv trebuie să aibă o capacitate de cel puţin 2.500 de locuri.

Federaţia Ungară de Fotbal a făcut obiectul unei proceduri disciplinare a UEFA pentru comportament rasist, incidente între suporteri şi aprinderea de torţe.

UEFA a mai decis ca Federaţia Română de Fotbal (FRF) să fie amendată cu 32.000 de euro şi ca ca următorul meci al tricolorilor, cel cu Irlanda de Nord, să se dispute fără spectatori în sectorul 122 al Arenei Naţionale.

UEFA a deschis o procedură disciplinară după meciul România - Ungaria, scor 1-1, disputat, la 11 octombrie, în preliminariile Euro-2016, românii fiind cercetaţi pentru incidentele din tribune, aprinderea şi aruncarea de torţe, folosirea de lasere şi afişarea unor bannere interzise.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici