Un fotbalist iranian a fost suspendat 6 luni pentru că purta pantaloni cu SpongeBob

Un fotbalist iranian a fost suspendat pentru şase luni de către Comisia de Etică a Federaţiei Iraniene de Fotbal pentru că a purtat o pereche de pantaloni pe care era imprimată poza personajului de desene animate SpongeBob, anunţă The Sun.

1403 afișări
Imaginea articolului Un fotbalist iranian a fost suspendat 6 luni pentru că purta pantaloni cu SpongeBob

Un fotbalist iranian a fost suspendat 6 luni pentru că purta pantaloni cu SpongeBob

Suspendarea portarului Sosha Makani, a venit după ce un suporter al echipei sale de club, Persepolis şi-a făcut o poză cu fotbalistul şi a postat-o pe internet. Iar pentru că îmbrăcămintea fotbaliştilor poate fi un motiv de suspendare conform regulamentelor federaţiei din iran, oficialii forului de fotbal de la Teheran s-au sesizat imediat.

Conform agenţiei de ştiri ISNA suspendarea jucătorului pentru următoarele şase luni a fost dictată pentru “ţinută inadecvată”, pedeapsă conformă cu legile din Iran. Fotografia a ajuns pe internet pe data de 6 mai iar Makani a făcut deja apel la pedeapsa dictată de către oficialii Comisiei de Etică.

Nu este însă pentru prima dată când fotbalistul, care a impresionat la Cupa Mondială din 2014, are probleme. În luna ianuarie Makani a fost arestat şi mai apoi închis, după ce tot pe internet au apărut poze cu el în prezenţa unei femei, lucru interzis de legile din Iran, dacă cei doi nu sunt căsătoriţi.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici