US Open | Simona Halep, campionă la capitolul vestimentaţie

Simona Halep a fost votată de fani jucătoarea cu cea mai frumoasă ţinută de la US Open, ultimul Grand Slam al anului, unde românca a fost eliminată în runda inaugurală de către Maria Şarapova, informează site-ul wtatennis.com.

1734 afișări
Imaginea articolului US Open | Simona Halep, campionă la capitolul vestimentaţie

Simona Halep, pe primul loc în topul celor mai bine îmbrăcate jucătoare de la US Open

Simona Halep a câştigat clar, cu 52,01% dintre voturi. Ţinutele retro create de artistul american Pharrell Williams pentru Adidas au atras într-adevăr numai cuvinte de laudă la New York. "Cea mai bună linie vestimentară a ultimilor ani", scria reputatul jurnalist New York Times, Ben Rothenberg.

Halep a purtat varianta cu fustă plisată şi maiou, în timp ce Muguruza, de exemplu, a optat pentru o rochie mai simplă şi mai dreaptă. În topul celor mai bine îmbrăcate jucătoare, Simona a depăşit-o pe Maria Şarapova, cea care a eliminat-o în set decisiv încă din primul tur. Rusoaica a fost votată de 37,47% dintre fani, cu a ei ţinută neagră cu cristale Swarovski.

Pharrell a oferit culoare echipamentului alb cu tuşe de roşu, galben şi albastru. Simona Halep, Garbine Muguruza, Jo Wilfried Tsonga şi Sascha Zverev sunt câţiva dintre cei care au purtat haine din această linie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici