UTA Arad salvează un punct în disputa de pe teren propriu cu FC Botoşani

  • FC Botoşani a reuşit luni să obţină un punct din deplasarea la UTA Arad, în etapa a 25-a a Superligii la fotbal masculin.
  • Moldovenii au condus cu 2-1 şi au jucat în superioritate numerică din minutul 73.
  • UTA Arad a egalat în ultimul minut de joc, partida încheindu-se cu scorul de 2-2 (1-0).
90 afișări
Imaginea articolului UTA Arad salvează un punct în disputa de pe teren propriu cu FC Botoşani

Sursă foto: Facebook/UTA Arad

FC Botoşani rămâne cu o singură înfrângere din patru meciuri în 2024, moldovenii fiind foarte aproape luni de a obţine a treia victorie a anului.

Uruguayanaul Ariel Lopez, de la gazde, a egalat cu o lovitură de cap, în minutul 90, salvând un punct pentru arădeni, care deschiseseră scorul în miutul 32 prin Căpuşă.

Oaspeţii au dat replica în partea a doua, când au preluat conducerea în doar 5 minute, prin golurile lui Enzo Lopez (min. 51) şi Gabriel David (min. 56).

În minutul 73, fundaşul Ibrahima Conte, de la UTA, a fost eliminat pentru un fault intenţionat.

UTA Arad e acum pe locul 11, cu 31 de puncte, în timp ce FC Botoşani e penultima, cu 19 puncte, la 8 distanţă de un loc de baraj şi cu 3 peste Dinamo Bucureşti, care joacă luni seara în deplaare a Farul Constanţa.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici