Varga şi Bălan au fost împrumutaţi la Rapid până la finalul sezonului

Jucătorii echipei Sportul Studenţesc, Dacian Varga şi Tiberiu Bălan, au fost împrumutaţi de Rapid până la finalul sezonului, a declarat, marţi, pentru MEDIAFAX, acţionarul majoritar al grupării rapidiste, George Copos.

29 afișări
Imaginea articolului Varga şi Bălan au fost împrumutaţi la Rapid până la finalul sezonului

acţionarul majoritar al grupării rapidiste, George Copos (Imagine: Mediafax Foto)

"Dacian Varga şi Tiberiu Bălan sunt jucătorii Rapidului. Ei au semnat contracte valabile până în vară, iar la finalul campionatului avem opţiune pentru a-i cumpăra definitiv. Am făcut tot posibilul pentru a-i asigura domnului Manea (n.r. - Nicolae Manea, antrenorul echipei Rapid) un lot puternic, pentru a-şi îndeplini obiectivele şi pentru a-i demonstra că mă ţin de cuvânt. Sper ca Varga şi Bălan să aducă un plus pentru Rapid în etapele ce au mai rămas de disputat", a declarat George Copos.

Referitor la suma plătită pentru împrumutul celor doi jucători, Copos a precizat: "Datele tranzacţiei sunt confidenţiale, atât pot să spun că înţelegerea a fost făcută mai demult. Contractele jucătorilor au fost înregistrate la LPF înainte de încheierea perioadei de transferuri, iar mâine cei doi se vor prezenta la antrenamente".

Tiberiu Bălan şi Dacian Varga au fost împrumutaţi în turul acestui campionat de Sportul Studenţesc campioanei Unirea Urziceni. În această iarnă, patronul Sportului, Vasile Şiman, nu a ajuns la un acord cu oficialii Unirii pentru prelungirea împrumutului, astfel că cei doi jucători au fost cedaţi Rapidului, după mai multe săptămâni de negocieri.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici