Victor Becali: Chivu are contract cu Inter până în 2014 şi este foarte liniştit

Impresarul Victor Becali a declarat că fundaşul Cristian Chivu este foarte liniştit, deoarece mai are contract cu Inter Milano până în 2014 şi a subliniat că nu a fost contactat de Manchester City în legătură cu un eventual transfer al lui Ştefan Radu de la Lazio.

112 afișări
Imaginea articolului Victor Becali: Chivu are contract cu Inter până în 2014 şi este foarte liniştit

Cristian Chivu (Imagine: Alexandru Hojda/Mediafax Foto)

"Chivu are contract până în 2014 cu opţiune pentru 2015 şi din acest motiv este foarte liniştit. În ultimele zile au apărut atât de multe zvonuri, dar clubul nu ne-a anunţat nimic. Se spune că Mazzari nu se mai bazează pe el, dar nu ştim nimic de această situaţie", a declarat Becali, informează tuttomercatoweb.com.

Pe de altă parte, Victor Becali a afirmat că dacă Manchester City l-ar dori pe Ştefan Radu, ar fi fost contactat de directorul sportiv Txiki Begiristain.

Bogdan Lobonţ rămâne la AS Roma, susţine Victor Becali, care precizează că anunţul oficial va fi făcut probabil săptămâna viitoare.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici