Victor Becali: Există interes pentru Roman din partea clubului Toulouse, dar nu avem un acord deocamdată

Impresarul Victor Becali a declarat, joi, agenţiei MEDIAFAX, că gruparea franceză este interesată de transferul mijlocaşului echipei Rapid, Mihai Roman, dar a precizat că deocamdată nu există un acord între cele două părţi.

144 afișări
Imaginea articolului Victor Becali: Există interes pentru Roman din partea clubului Toulouse, dar nu avem un acord deocamdată

Victor Becali (Imagine: Liviu Adascalitei/Mediafax Foto)

El a menţionat că este posibil ca luni să meargă în Franţa împreună cu jucătorul pentru tratative.

"Cei de la Toulouse l-au urmărit pe Roman şi există interes pentru transferul lui. Dar deocamdată nu se poate vorbi de un acord verbal. Oricum, un transfer nu este făcut până nu se semnează. Este posibil ca luni să merg cu jucătorul acolo, vom vedea", a afirmat Victor Becali.

În vârstă de 28 de ani, mijlocaşul Mihai Roman poate pleca din postura de jucător liber, deoarece contractul său cu FC Rapid se încheie la finalul actualului sezon.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici