Victor Becali: Nu suntem foarte departe de transferul lui Rusescu la FC Sevilla

Impresarul Victor Becali a declarat, joi, că negocierile dintre Steaua şi FC Sevilla pentru transferul atacantului Raul Rusescu la gruparea andaluză sunt avansate, însă până în acest moment nu s-a semnat niciun act.

203 afișări
Imaginea articolului Victor Becali: Nu suntem foarte departe de transferul lui Rusescu la FC Sevilla

Raul Rusescu (Imagine: Laurentiu Mich/Mediafax Foto)

"Nu pot să neg discuţiile cu Sevilla, dar nu s-a semnat deocamdată nimic. Nu suntem foarte departe, dar nu s-a semnat pur şi simplu nimic. Nu spun că nu se va face, dar în acest moment nu s-a făcut. Steaua cere trei milioane de euro, iar Sevilla vrea să dea două. A mai apărut o dată astă iarnă că Rusescu ar putea ajunge la Sevilla", a spus Victor Becali, la Digi Sport.

Victor Becali a lăsat de înţeles că Rusescu va avea un salariu de 450.000 de euro. "Salariul jucătorului nu este o problemă, pentru că este de acord cu el, mai sunt bonusuri. Rusescu avea la Steaua un salariu de 7.000 de euro, iar Gigi i-a mărit contractul la 10.000 de euro pe lună", a completat Becali.

Impresarul a menţionat că Raul Rusescu nu va pleca în aceste zile în Spania pentru a efectua vizita medicală. "Nu pleacă imediat, nu e nicio grabă. Ei nu încep pregătirile până luna viitoare. Trebuie să facă vizita medicală, dar este timp. Nu va pleca în seara asta sau mâine dimineaţă", a adăugat Becali.

Raul Rusescu (24 de ani) a fost golgheterul Ligii I în sezonul recent încheiat cu 21 de reuşite. El a evoluat împotriva formaţiei spaniole pe vremea când juca la Unirea Urziceni, în sezonul 2009/2010 al Ligii Campionilor.

Atacantul a mai evoluat în carieră pentru CSM Râmnicu Vâlcea, Dunărea Giurgiu, CS Otopeni şi Unirea Urziceni.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici