Victor Piţurcă: La golul Norvegiei, mijlocaşii nu au stat unde trebuia. Păcat, mare păcat

Victor Piţurcă, fostul selecţioner al României, a vorbit după meciul naţionalei cu Norvegia, despre golul egalizator al nordicilor, din prelungiri. Actualul antrenor al Craiovei e de părere că greşelile de marcaj au dus la reuşita adversarilor. Mijlocaşii centrali au avut un plasament greşit.

230 afișări
Imaginea articolului Victor Piţurcă: La golul Norvegiei, mijlocaşii nu au stat unde trebuia. Păcat, mare păcat

Victor Piţurcă: La golul Norvegiei, mijlocaşii nu au stat unde trebuia. Păcat, mare păcat

”Pare puţin dramatic, dar ăsta e fotbalul, nu avem ce face. Nu pot să comentez de ce am fost egalaţi. Am fost egalaţi, pentru că am fost egalaţi. Nu pot să vorbesc ca un amator şi să spun că s-au făcut greşit schimbări sau mai ştiu eu ce... Ne-am apărat prost şi am luat gol. Acolo cine trebuia să facă marcaj trebuia să-şi facă treaba cum trebuie. Erau spaţii mari, mijlocaşii centrali trebuiau să fie acolo. Era o mare victorie pentru noi. Păcat, mare păcat” a spus fostul selecţioner al României, Victor Piţurcă, la Telekom Sport, care l-a lăudat pe cel mai bun om al naţionalei noastre, Alexandru Mitriţă:

”Mitriţă este cel mai bun. Prevedeam că dacă va juca va fi printre cei mai buni. El cu jucătorii de gabarit, având îndemânare, în duelurile unu contra unu a făcut ce a vrut. A făcut o fază formidabilă şi a marcat un gol spectaculos. Mitriţă e un jucător care marchează şi cu stângul, cred că norvegienii nu-l cunoşteau atât de bine”.

Pentru a se califica la Campionatul European din 2020, România are nevoie să ia 4 puncte din ultimele două meciuri din grupă. Elevii lui Cosmin Contra speră să câştige duelul cu Suedia (15 noiembrie) şi să scoată cel puţin un egal cu Spania în deplasare (18 noiembrie).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici