Vinci şi Goerges, favorite doi şi patru, eliminate în turul secund de la BRD Bucharest Open

Jucătoarele Roberta Vinci (Italia), cap de serie numărul 2, şi Julia Goerges (Germania), favorită 4, au fost eliminate, joi, în turul doi de la BRD Bucharest Open, turneu dotat cu premii totale de 250.000 de dolari.

82 afișări
Imaginea articolului Vinci şi Goerges, favorite doi şi patru, eliminate în turul secund de la BRD Bucharest Open

Roberta Vinci (Imagine: Andreea Alexandru/Mediafax Foto)

Vinci a fost învinsă de sportiva Aleksandra Krunici din Serbia, scor 6-1, 6-1.

Goerges a pierdut în faţa jucătoarei Danka Kovinici din Muntenegru, scor 4-6, 7-6 (8), 2-6.

Tot joi, sportiva slovacă Anna Karolina Schmiedlova, cap de serie numărul 7, a învins-o în turul doi pe Denisa Allertova, scor 6-1, 6-2.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici