Vlad Chiricheş: Şansele noastre s-au risipit. Campania asta ne-a demonstrat că nu putem merge la un Mondial

România a pierdut în Muntenegru, scor 0-1, în preliminariile Campionatului Mondial din 2018. La finalul partidei, căpitanul echipei, Vlad Chiricheş, s-a declarat dezamăgit de ratarea calificării la turneul final din Rusia.

330 afișări
Imaginea articolului Vlad Chiricheş: Şansele noastre s-au risipit. Campania asta ne-a demonstrat că nu putem merge la un Mondial

Vlad Chiricheş: Şansele noastre s-au risipit. Campania asta ne-a demonstrat că nu putem merge la un Mondial

Singurul gol al partidei de la Podgorica a fost marcat de Stefan Jovetic, în minutul 75, chiar de lângă căpitanul naţionalei României, Vlad Chiricheş. Dezamăgit de prestaţia tricolorilor, dar şi de campania ratată, fundaşul central nu a dorit să vorbească despre Christoph Daum.

"Astăzi, şansele noastre s-au risipit. Este păcat că nu am ajuns la un Campionat Mondial. Chiar le-am transmis băieţilor înainte de meci că avem o şansă, chiar dacă e mică şi trebuie să ne agăţăm de ea. Din păcate, n-am reuşit. Nu ştiu unde s-a greşit. Aveam nevoie şi de puţină şansă. Campania asta ne-a demonstrat că nu putem să mergem la un Mondial. Nu sunt în măsură să vorbesc despre antrenor. Noi, ca jucători, ne facem treaba. Nu jucăm pentru antrenor, jucăm pentru echipa naţională", a declarat Vlad Chiricheş la TVR 1.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici