Vlăduţ Simionescu, medalie de bronz la Grand Prix-ul de judo din Coreea de Sud

Sportivul Vlăduţ Simionescu a câştigat, sâmbătă, medalia de bronz la categoria plus 100 de kilograme la Grand Prix-ul de judo de la Jeju (Coreea de Sud).

96 afișări
Imaginea articolului Vlăduţ Simionescu, medalie de bronz la Grand Prix-ul de judo din Coreea de Sud

Vlăduţ Simionescu, medalie de bronz la Grand Prix-ul de judo din Coreea de Sud (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Vlăduţ Simionescu a câştigat grupa B a categoriei, după victorii în faţa unor adversari din Taipei, Coreea de Sud şi Azerbaidjan, însă a fost învins în semifinale de francezul Teddy Rinner. În recalificări, în lupta pentru medalia de bronz, Simionescu a trecut de Temmulen Battulga (Mongolia).

La aceeaşi categorie, Daniel Natea a fost eliminat în turul doi al grupei D chiar de Temmulen Battulga.

Joi, Andreea Chiţu, vicecampioană mondială anul acesta la Celiabinsk (Rusia), a obţinut medalia de aur la categoria 52 de kilograme. Victoria din Coreea de Sud îi aduce sportivei 300 de puncte în clasamentul mondial şi o ajută să îşi consolideze poziţia a doua, prima în clasament fiind Majlinda Kelmendi din Kosovo. Pentru Andreea Chiţu aceasta este a doua victorie din carieră la un turneu Grand Prix, după succesul de la Taşkent (Uzbekistan).

Tot joi, Monica Ungureanu (48 kg) nu a reuşit parcursul de săptămâna trecută de la Grand Prix-ul din China, ratând medalia de bronz în faţa sporivei Bo Kyeong Kim (Coreea de Sud). La categoria 57 kg, Loredana Ohâi a fost învinsă în recalificări de bulgăroaica Ivelina Ilieva, terminând concursul pe locul 7, în timp ce Corina Căprioriu (57 kg) a fost învinsă în primul meci de Stefanie Tremblay din Canada.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici