Wimbledon 2019. Perechea Horia Tecău - Jean Julien-Rojer, eliminaţi în sferturile de finală ale probei de dublu

Perechea Horia Tecău - Jean Julien-Rojer, cap de serie numărul 5, a luptat până în ultimul minut în sferturile de finală ale probei de dublu din cadrul turneului de Grand Slam de la Wimbledon.

280 afișări
Imaginea articolului Wimbledon 2019. Perechea Horia Tecău - Jean Julien-Rojer, eliminaţi în sferturile de finală ale probei de dublu

Wimbledon 2019 | Perechea Horia Tecău - Jean Julien-Rojer, eliminaţi în sferturi, proba de dublu

Cei doi nu au reuşit să se impună în faţa cuplului format din Juan Sebastian Cabal şi Robert Farah, din Columia, favoriţii numărul 2. La capătul unui meci care a durat patru ore şi 32 de minute, Tecău şi Rojer au pierdut în cinci seturi, scor 6-4, 3-6, 7-6 (10/8), 6-4, 11-9.

Pentru prezenţa în sferturi, cei doi vor fi recompensaţi cu un premiu total de 67.000 de lire sterline (35.600 de euro)

Tot marţi, 9 iulie, perechea Monica Niculescu - Irina Begu, cap de serie numărul 15, a fost eliminată, în optimile probei feminine de dublu din cadrul turneului de la Wimbledon. Cele două românce au fost învinse de perechea Su-Wei Hsieh - Barbora Strycova (Taiwan/Cehia), scor 6-3, 6-4, după o oră şi 11 minute.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici