Zece jucători ai echipei FC Argeş au depus memorii pentru a deveni liberi de contract

Zece jucători ai divizionarei secunde FC Argeş au depus memorii la Federaţia Română de Fotbal pentru a deveni liberi de contract motivându-şi cererile prin restanţele salariale de mai mult de două luni pe care conducerea clubului piteştean le are către ei.

288 afișări
Imaginea articolului Zece jucători ai echipei FC Argeş au depus memorii pentru a deveni liberi de contract

Zece jucători ai echipei FC Argeş au depus memorii pentru a deveni liberi de contract

Cei zece fotbalişti sunt Ionuţ Boşneag, Mircea Stan, Ionuţ Cazan, Ilie Poienaru, Elias Bazzi, Cătălin Doman, Iulian Tameş, Vali Stan, Cosmin Năstăsie şi Adrian Dulcea.

La începutul săptămânii viitoare vor depune memorii şi ceilalţi jucători din lotul formaţiei piteştene, deoarece unul dintre acţionarii clubului, Ilie Penescu, le-a comunicat că nu sunt bani pentru achitarea salariilor.

Badea: Sunt liberi să facă ce vor

"Eu sunt antrenor şi am ca sarcină principală pregătirea echipei la antrenamente şi meciuri, precum şi aducerea echipei pe unul din primele două locuri ale clasamentului. Jucătorii sunt liberi să facă ce cred că e mai bine pentru a-şi obţine drepturile, şi este treaba lor cum o fac. Mai mult eu nu pot spune", a declarat antrenorul Ionuţ Badea.

Conform unor surse din cadrul clubului, nu este exclus ca FC Argeş să fie preluată de Primăria Piteşti şi Consiliul Judeţean. Primarul Tudor Pendiuc a avut o discuţie cu Ilie Penescu, dar deocamdată nu s-au stabilit condiţiile de cedare a clubului şi nici data la care se va efectua tranzacţia.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici