Zidane, despre derby-ul cu FC Barcelona: „Ştim că îl au pe Messi, dar avem şi noi armele noastre”

Zinedine Zidane, antrenorul formaţiei Real Madrid, a prefaţat derby-ul cu FC Barcelona, care va avea loc miercuri. Tehnicianul spune că echipa sa este pregătită pentru duelul cu catalanii, chiar dacă la gruparea adversă se află Lionel Messi, cel mai bun fotbalist din lume în 2019.

133 afișări
Imaginea articolului Zidane, despre derby-ul cu FC Barcelona: „Ştim că îl au pe Messi, dar avem şi noi armele noastre”

Sursa: Profimediaimages

„E un meci de fotbal, iar asta contează cel mai mult. Ştim pe cine înfruntăm, ştim că ei îl au pe Messi, dar avem şi noi armele noastre. Vrem să facem un meci bun contra Barcelonei, care şi ea, la rândul ei, speră acelaşi lucru", a declarat Zidane, într-o conferinţă de presă, citat de Marca.

Meciul dintre FC Barcelona şi Real Madrid, contând pentru etapa a zecea din Spania, ar fi trebuit să se dispute pe 26 octombrie, însă partida a fost amânată din cauza incidentelor apărute în Catalonia la acel moment. Presa spaniolă a scris că ar putea exista probleme şi la meciul de miercuri, însă Zidane este încrezător că meciul se va juca pe teren şi nu vor exista alte incidente.

„Din exterior se vor spune multe, dar oamenii vor doar să vadă un meci de fotbal. Până la urmă, trebuie să ne punem toată energia în teren. Noi credem că acest meci se va juca", a mai spus Zidane.

Duelul dintre cele mai importante două echipe ale Spaniei va avea loc miercuri, de la ora 21:00, pe „Camp Nou". Înaintea acestei partide, FC Barcelona şi Real Madrid ocupă primele două poziţii în clasament, ambele având câte 35 de puncte.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici