Dinozauri în mijlocul oraşului. Cum se poate "picta" cu ajutorul unei lanterne şi al unui aparat foto - FOTO, VIDEO

Un fotograf a realizat câteva imagini uimitoare ale unor dinozauri, doar cu ajutorul unor lanterne şi al unui aparat de fotografiat cu expunere mare.

1894 afișări
Imaginea articolului Dinozauri în mijlocul oraşului. Cum se poate "picta" cu ajutorul unei lanterne şi al unui aparat foto - FOTO, VIDEO

Imagine: Darius Twin/Flickr

Darren Pearson, cunoscut sub numele de Darius Twin, realizează fotografii inedite folosind lanterne cu lumină de diferite culori şi un aparat foto cu expunere mare, scrie dailymail.co.uk.

VEZI GALERIA FOTO

Tehnica se numeşte pictură cu lumină, iar cu ajutorul ei Darren a realizat imagini cu flori, oameni şi chiar dinozauri în diverse locuri. Într-un tutorial postat pe Youtube, Darius Twin explică cum realizează aceste fotografii şi spune că oricine poate încerca, dacă are o lanternă şi un aparat de fotografiat cu expunere mare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici