Imagini uimitoare: Vietăţi marine văzute în stilul radiografiilor - GALERIE FOTO

Joshua Lambus a realizat câteva fotografii uimitoare ale vietăţilor marine, aşa cum acestea nu au mai fost văzute până acum.

636 afișări
Imaginea articolului Imagini uimitoare: Vietăţi marine văzute în stilul radiografiilor - GALERIE FOTO

Imagini uimitoare: Vietăţi marine văzute în stilul radiografiilor (Imagine: Daily Mail)

Fotografiile au fost realizate în Hawaii, pe timpul nopţii, scrie www.dailymail.co.uk.

Imaginile rezultate seamănă cu radiografiile, iar printre vietăţile marine fotografiate se găsesc meduze şi creveţi rar întâlniţi, ce măsoară doar câţiva centimetri.

Joshua Lambus a declarat că ideea realizării acestor fotografii i-a venit în timp ce lucra ca organizator de scufundări, când oamenii îi cereau să vadă sub apă ţestoase, delfini şi balene.

"Îmi plac acele animale, dar frumuseţea lor este evidentă. Cred că se întâmplă mai rar să observi modelul de pe spatele unui păianjen sau textura solzilor unei şopârle", a spus fotograful, care a declarat că pentru realizarea imaginilor cu vietăţi acvatice a făcut peste 400 de scufundări pe timpul nopţii.

"Aparatele moderne de fotografiat capturează greu lumina slabă, aşa că am folosit bliţuri electronice pentru a ilumina vietăţile pentru o fracţiune de secundă. Culorile rezultate sunt cele reflectate în mod natural de pigmentul vietăţilor", a explicat fotograful metoda de reaizare a imaginilor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici