Moxi va lansa un telefon cu ecran flexibil în 2016 - VIDEO

După Samsung şi Oppo, o altă companie, Moxi, a prezentat un concept de smartphone cu display care se îndoaie, pe care doreşte să îl aducă pe piaţă în cursul anului curent.

811 afișări
Imaginea articolului Moxi va lansa un telefon cu ecran flexibil în 2016 - VIDEO

Moxi va lansa un telefon cu ecran flexibil în 2016 (Imagine: Go4it)

Acesta ar putea deveni primul smartphone flexibil din lume, cu limitările de rigoare. Fiind abia prima generaţie, acesta nu va dispune de un display color, potrivit Go4it.

Moxi susţine că modelul său de smartphone flexibil va ajunge în magazinele din China la sfârşitul lui 2016, iar multă din tehnologia care va fi integrată în acesta va fi bazată pe grafen, un material extrem de puternic şi de subţire, care poate conduce curentul de 1.000 de ori mai bine decât siliciul. Acesta va veni într-o formă ciudată, cu o bază mare unde va fi integrat hardware-ul telefonului şi cu un display flexibil înconjurat de o brăţară.

Telefonul va putea fi folosit atât în orientarea clasică, cât şi asemeni unei brăţări inteligente, acesta putând să se înfăşoare în jurul mâinii. Întrucât nu există foarte multe display-uri color care pot fi integrate în astfel de carcase, compania a promis pentru început un model alb-negru, probabil bazat pe panouri e-ink, urmând ca abia în 2018 să lanseze şi un model color.

Desigur, preţul pentru un asemenea dispozitiv inovator va fi mare. Moxi crede că va putea să aducă telefonul pe piaţă la preţul de 5.000 yuan, echivalentul a 760 de dolari.

Citeşte continuarea artocolului în Go4it.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici