Sexul reprezentat grafic. Studenţii de la Harvard au descifrat secretele întâlnirilor online

Întâlnirile online au devenit ceva obişnuit pentru oameni, deşi nu mulţi recunosc acest lucru. Câţiva foşti studenţi de la Harvard au transpus datele referitoare la relaţiile online în grafice, pentru a dezvălui secretele matematice ale acestora.

3661 afișări
Imaginea articolului Sexul reprezentat grafic. Studenţii de la Harvard au descifrat secretele întâlnirilor online

Sexul reprezentat grafic. Studenţii de la Harvard au descifrat secretele întâlnirilor online (Imagine: Shutterstock/Publimedia)

Cercetătorii au analizat şi interpretat rezultatele afişate pe blogul unui site de matrimoniale. Astfel, bărbaţii tineri ar trebui să îşi arate musculatura, iar femeile ar trebui să flirteze întotdeauna în faţa camerei web, scrie dailymail.co.uk.

Unul dintre ponturile de pe blog spune că trebuie să îţi întrebi partenerul despre călătoriile pe care le-a făcut, dacă şi-ar dori să fugă pe mare sau dacă i-a plăcut filmul "Blair Witch Project".

"Este mai puţin probabil ca oamenii care sunt în căutare de călătorii aventuroase să stabilească şi să menţină o relaţie tradiţională, conservatoare şi în care să evite riscurile", a declarat şeful departamentului de psihologie din Carolina de Vest, David McCord.

"Căutarea de senzaţii şi deschiderea faţă de noi experienţe prezic infidelitatea", spune şi David Buss, profesor la Universitatea din Texas.

Femeile sunt sfătuite să pornească camera web în timp ce flirtează, deoarece zâmbetul lor este un semnal de interes sexual, însă bărbaţii ar trebui să evite acest lucru, deoarece pot părea distanţi.

Un alt pont pentru cucerirea unui bărbat pe internet este să scădeţi 5 cm din înălţimea pe care pretinde că o are şi 20% din salariu.

Experţii spun că acest lucru are sens. "Înălţimea sugerează sănătate şi gene bune, în timp ce salariul sugerează bunăstare. Bărbaţii mint în privinţa înălţimii şi a venitului lor pentru a părea mai atrăgători în faţa femeilor", spune profesorul David Buss.

Graficele realizate de studenţii de la Harvard arată rezultatele inedite ale studiului lor: femeile cu forme au mai multă încredere în ele la vârsta de 29 de ani decât cele slabe, iar vegetarienilor le place mai mult să facă sex oral decât persoanelor care obişnuiesc să mănânce carne. Studiul prezintă şi un grafic referitor la masturbare, realizat în funcţie de sexul şi religia persoanelor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici