Aleksei Navalnîi, prima apariţie video de când a ieşit din comă. Criticul Kremlinului vorbeşte despre starea sa

  • Aleksei Navalnîi a dat primul interviu, după externarea din spital
  • Navalnîi spune că se simte mai bine, dar merge la terapie fizică
  • Germania vrea ca UE să impună sancţiuni Rusiei
1465 afișări
Imaginea articolului Aleksei Navalnîi, prima apariţie video de când a ieşit din comă. Criticul Kremlinului vorbeşte despre starea sa

Aleksei Navalnîi, prima apariţie video de când a ieşit din comă

Aleksei Navalnîi a vorbit despre cum se simte, în prima sa apariţie după externarea din Spitalul din Berlin. Criticul Kremlinului a dat un interviu de două ore unui cunoscut vlogger rus.

Navalnîi a spus că starea lui de sănătate s-a îmbunătăţit considerabil, iar doctorii au fost surprinşi de recuperarea rapidă. Cu toate acestea, mâinile îi tremură destul de tare, aşa că merge la terapie fizică.

Aleksei Navalnîi a fost internat 32 de zile la Clinia universitară Charite din Berlin, dintre care 22 de zile a stat la terapie intensivă. El s-a simţit extem de rău în timpul uni zbor intern, în Rusia, pe 20 august. A fost transferat în comă, în Germania. Specialiştii de la mai multe laboratoare au stabilit că a fost otrăvit novichock, agent folosit ca armă chimică.

Germania vrea ca UE să impună sancţiuni împotriva Rusiei.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici