Avertismentul lui Ciolacu pentru Orban, în privinţa legislaţiei electorale: Sper să nu îi treacă prin cap

Marcel Ciolacu a scris, luni, pe Facebook, că Ludovic Orban va fi demis prin moţiune de cenzură şi că speră ca premierului „să nu îi treacă prin cap” să dea ordonanţă de urgenţă pentru modificarea legii electorale.

1290 afișări
Imaginea articolului Avertismentul lui Ciolacu pentru Orban, în privinţa legislaţiei electorale: Sper să nu îi treacă prin cap

Avertismentul lui Ciolacu pentru Orban, în privinţa legislaţiei electorale: Sper să nu îi treacă prin cap

„Moţiunea de cenzură va trece! Ludovic Orban va trebui să îşi continue visele pe un alt scaun decât cel de premier! Şi sper să nu îi treacă prin cap, până atunci, să calce în picioare legea şi Constituţia şi să dea vreo ordonanţă de urgenţă pentru modificarea legislaţiei electorale! Pentru că se va sfârşi rău! România are nevoie de un guvern #responsabil care să se ocupe de treburile ţării şi nu de agenda politică a unui partid”, a scris Ciolacu, pe Facebook.

Liderul PSD a adăugat că Ludovic Orban trebuia să demisioneze dacă îşi dorea anticipate, nu să „târască ţara într-o criză politică”.

Guvernul ia în calcul să dea o ordonanţă de urgenţă prin care preşedinţii de consilii judeţene să fie numiţi de instituţie, nu prin votul cetăţenilor, aşa cum prevede legea în vigoare.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici