Fost colonel SRI: Ţintele,stabilite de SRL Coldea şi PFA Kovesi. Coldea are şi acum telefon operativ

Daniel Dragomir, fost şef în cadrul SRI, a declarat, duminică seara, că "ţintele" erau stabilite de către Florian Coldea şi Laura Codruţa Kovesi, iar fostul adjunct SRI beneficiază şi acum de telefon operativ.

3563 afișări
Imaginea articolului Fost colonel SRI: Ţintele,stabilite de SRL Coldea şi PFA Kovesi. Coldea are şi acum telefon operativ

Fost colonel SRI: Ţintele,stabilite de SRL Coldea şi PFA Kovesi. Coldea are şi acum telefon operativ

" Coldea are telefon operativ de la SRI, maşină şi şofer. Când se întâmplă toate câte s-au întâmplat, Coldea are tot asigurat. E strigător la cer după aceşti ani de abuzuri. (...) Ţintele erau stabilite în comun. Cunosc doi oameni care erau atât de apropiaţi în uneltirea acestor lucruri. Este vorba despre PFA Kovesi şi SRL Coldea care erau implicaţi. Pe lista aceea vor trebui puşi toţi cei care au participat. În culoarul justiţei suntem noi, penalii, societatea civilă, media, penalii spun cei ţinuţi în arest 6 luni şi apoi achitaţi. Pe partea cealaltă trebuie să se afle judecătorii. Să înţeleagă că trebuie să se termine cu această mizerie, cum e cu cei care vin cu bileţele şi rugăminţi", a declarat Daniel Dragomir, la Antena 3.

Fostul colonel SRI susţine că, dacă ar fi chemat în faţa unei comisii parlamentare, ar da toate detaliile.

"Aş explica unde să caute. Oamenii au făcut greşeli mari, făcându-se stăpânii României", a mai spus Dragomir.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici