Imigranţi la graniţa României cu Serbia. 29 de persoane din Siria, printre care 17 copii au fost opriţi în timp ce încercau să intre în ţară - FOTO

29 de imigranţi din Siria, printre care 17 copii, cu vârste cuprinse între 2 şi 17 ani, care au încercat să intre ilegal din Serbia în România, miercuri dimineaţa, au fost opriţi de poliţiştii de frontieră de la Cruceni, judeţul Timiş, transmite corespondentul MEDIAFAX.

830 afișări
Imaginea articolului Imigranţi la graniţa României cu Serbia. 29 de persoane din Siria, printre care 17 copii au fost opriţi în timp ce încercau să intre în ţară - FOTO

29 de imigranţi din Siria, printre care 17 copii, prinşi în timp ce încercau să intre în România

Potrivit unui comunicat transmis de Poliţia de Frontieră Timişoara, migranţii au fost identificaţi în jurul orei 07.30, în apropierea frontierei româno-sârbe, în zona localităţii Pustiniş, judeţul Timiş.

Grupul de migranţi a fost depistat la marginea localităţii de către poliţiştii de frontieră de la Cruceni, împreună cu jandarmiI din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Timiş.

Persoanele au fost conduse la sediul Poliţiei de Frontieră Cruceni, unde s-a stabilit că grupul era format din cinci femei şi şapte bărbaţi, cu vârste cuprinse între 18 şi 50 de ani, însoţiţi de 17 minori, cu vârste cuprinse între 2 şi 17 ani.

Aceştia nu aveau documente de identitate asupra lor şi au declarat că sunt cetăţeni sirieni şi că au trecut frontiera din Serbia în România, pe jos, cu scopul de a ajunge într-o ţară din vestul Europei.

Poliţiştii de frontieră au anunţat autorităţile sârbe în vederea punerii în aplicare a acordului de readmisie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici