Kovesi, despre pozele cu Ghiţă: Pot să apară poze false, aşa cum au apărut înregistrări false

Laura Codruţa Kovesi a declarat, după audierea de la Parchet, că pot exista fotografii cu ea de la evenimente la care a participat, însă pot să apară şi fotografii false, aşa cum au fost redate publicităţii şi înregistrări false. Kovesi mai spune că nu a discutat despre dosare în afara instituţiei.

2250 afișări
Imaginea articolului Kovesi, despre pozele cu Ghiţă: Pot să apară poze false, aşa cum au apărut înregistrări false

Kovesi, despre pozele cu Ghiţă: Pot să apară poze false, aşa cum au apărut înregistrări false

„Nu am avut întâlniri în afara unui cadru instituţional, am participat la eveniment organizate de instituţii ale statului la care am fost invitată de conducătorii acelei instituţii.

Dacă există poze de la acele evenimente ale instituţiilor, nu am vorbit niciodată cu Ghiţă nici la telefon, nici prin email, nu am folosit mail cu cuvuceaua sau ştiu eu ce alte mailuri s-au vehiculat în spaţiul public. Pot să apară poze de la aceste evenimente sau pot sa apară poze false asa cum au apărut şi înregistrări falsificate, dar nu exclud să existe inregistrări de la evenimente ale instituţiilor”, a declarat Laura Codruţa Kovesi, la ieşirea din sediul DNA.

Potrivit fostei şefe a DNA, nu a discutat niciodată despre cauzele penale cu persoane din afara cadrului instituţional:

„Nu am discutat niciodată despre dosare penale cu nimeni în afara cadrului instituţional. Nu am discutat niciodată cu Sebastian Ghiţă despre această extrădare”.

Totodată, Kovesi a subliniat că declaraţiile de joi seară ale Elenei Udrea, potrivit cărora ea ar fi primit poşete şi bijuterii drept cadouri sunt „fabulaţii”.

Fostul procuror şef al DNA Laura Codruţa Kovesi a declarat, la ieşirea de la audierile din Secţia pentru Investigarea Magistraţilor, că i s-a adus la cunoştinţă calitatea de suspect şi că a făcut două cereri de recuzare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici