VIDEO Marius Tucă Show, emisiunea din 31 mai. Invitaţi: Narcis Dorin Ion, managerul Muzeului Naţional Peleş Sinaia, şi publicistul Ion Cristoiu

615 afișări
Imaginea articolului VIDEO Marius Tucă Show, emisiunea din 31 mai. Invitaţi: Narcis Dorin Ion, managerul Muzeului Naţional Peleş Sinaia, şi publicistul Ion Cristoiu

Marius Tucă Show e în direct de la ora 19:00, la Aleph News şi pe alephnews.ro. Invitaţi: Narcis Dorin Ion, managerul Muzeului Naţional Peleş Sinaia, şi publicistul Ion Cristoiu

 
Marius Tucă Show e în direct diseară, de la ora şapte, la Aleph News şi pe alephnews.ro. Invitaţii de azi sunt Narcis Dorin Ion, managerul Muzeului Naţional Peleş Sinaia, şi publicistul Ion Cristoiu.
 
A fost director al Direcţiei "Muzee, Colecţii şi Arte Vizuale" din Ministerul Culturii, a fost director general al Castelului Bran şi, din 2016, e manager al Muzeului Naţional Peleş din Sinaia. Autor al numeroase lucrări istorice de referinţă, istoricul Narcis Dorin Ion a rezistat unor numeroase adversităţi de-a lungul timpului şi până la urmă a reuşit să-şi impună punctul de vedere. Vine la Marius Tucă Show să răspundă la eterna întrebare: ce se întâmplă cu castelele României? Vor intra ele în posesia statului român sau nu?
 
Nu ştim ce s-a întâmplat cu Florin Cîţu. O fi descoperit vreo pastilă de vorbit corect sau şi-a pus filtru la mască. Nu vom putea şti niciodată ce se ascunde în spatele muşchilor umflaţi brusc ai premierului, fapt e că duminică dimineaţa a dat nucleara, cum se zice la noi, la intelectuali: şi-a anunţat candidatura la şefia PNL: "PNL are nevoie de un suflu nou", a declamat acesta, punându-l automat în contrapunct pe Orban ca fiind "un suflu vechi". Degeaba şi-a asortat Orban masca la culorile liberalilor. Sub masca lui galbenă, zâmbea, dar nu era zâmbetul lui. Diseară, publicistul Ion Cristoiu vine la Marius Tucă Show pentru o analiză pertinentă a evenimentelor din weekend. Pentru că vechiul dinozaur de presă ştie să umble la butonul de fineţe şi vede ceea ce alţii nu văd.
 
Marius Tucă Show, diseară, de la şapte, la Aleph News şi pe alephnews.ro. "Dacă treci prin iad, continuă să mergi", Winston Churchill.
 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici