VIDEO Marius Tucă Show, în direct la Aleph News. Emisiunea din 20 aprilie. Publicistul Ion Cristoiu şi artistul Andrei Păunescu, invitaţi

105 afișări
Imaginea articolului VIDEO Marius Tucă Show, în direct la Aleph News. Emisiunea din 20 aprilie. Publicistul Ion Cristoiu şi artistul Andrei Păunescu, invitaţi

Marius Tucă Show, în direct la Aleph News, de la ora 19:00. Invitaţii de azi sunt publicistul Ion Cristoiu şi artistul Andrei Păunescu

Marius Tucă Show e în direct la Aleph News. Invitaţii de azi sunt publicistul Ion Cristoiu şi artistul Andrei Păunescu.

Zice înţeleptul popular că atunci când doi se ceartă al treilea câştigă. Să spunem că, în toată ecuaţia asta, cel de-al treilea e România. Teoretic, România ar trebui să fie pe plus în condiţiile în care Coaliţia se ceartă între ea însăşi (sic!). Dar, ce să vezi, nu e. Ba dimpotrivă. Hai cu noi diseară, să vedem ce mai e de spus despre USR PLUS PNL = NOT LOVE. Cu Ion Cristoiu, omul care gândeşte mai mult decât vorbeşte.

Şi acum, tan-ta-neee, să bată tobele! Îl invităm în studio pe Andrei Păunescu. După o primă întâlnire incendiară în platoul emisiunii Marius Tucă Show, Andrei Păunescu ne-a lăsat dorindu-ne mai mult. În lumea show-biz-ului se spune că asta e adevărata artă a artistului – să-ţi laşi întotdeauna audienţa să-şi dorească mai mult. Ei! Ce vrem să spunem. Andrei Păunescu are pe mânecă nişte poveşti pe care nu le-ai mai auzit niciodată. Despre interviul pe care i l-a luat lui Nicu Ceauşescu la Jilava, cea mai clară definiţie a politicii. Despre faptul că mâine, 21 aprilie, ar fi fost ziua Tatianei Stepa, una dintre cele mai frumoase voci ale folkului românesc.

Hai cu noi diseară la Aleph News! Te aşteptăm de la şapte, fie că eşti în maşină, la salon sau la vaccinare, cu telefonul în buzunar şi cu căştile-n urechi. Nu ai ce să pierzi!

Marius Tucă Show. Singura emisiune care are curajul să-ţi spună verde-n faţă: Folk You! "Dar ia aminte, marea mea iubire,/ Că ninge-atâta de rudimentar,/ C-ai să te-nzăpezeşti la mânăstire/ şi n-o să ai soluţii de ieşire/ decât prin fila unui calendar" (Adrian Păunescu)

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici