Video MEDIAFAX HEADLINES

Agenţia de presă MEDIAFAX vă prezintă cele mai importante ştiri.

128 afișări

O grădiniţă din judeţul Vaslui a fost închisă după ce aici a izbucnit un focar de hepatită

O grădiniţă din judeţul Vaslui a fost închisă după ce mai mulţi copii s-au îmbolnăvit de hepatită, 15 copii fiind internaţi în spital, în timp ce focare au fost confirmate şi în alte două unităţi şcolare, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Ministrul Muncii: Guvernul nu are cum să plătească tuturor magistraţilor salarii majorate cu 18% - VIDEO

Ministrul Muncii, Dragoş Pîslaru, a declarat, vineri, că Guvernul nu are cum să plătească salarii majorate cu 18% pentru 99% dintre angajaţii din justiţie, din cauza impactului bugetar prea mare, menţionând că Executivul nu a avut de unde da 30-50 de lei pentru categorii cu salarii sub 1.400 de lei.

Un nou protest faţă de votul senatorilor în cazul Oprea, anunţat pentru vineri seară în Piaţa Universităţii din Bucureşti

O nouă manifestaţie faţă de decizia senatorilor în cazul fostului ministru de Interne Gabriel Oprea este anunţată vineri seară, începând cu ora 18.00, în Piaţa Universităţii, potrivit organizatorilor protestului de joi seară.

Avocatul Poporului cere explicaţii Ministerului Sănătăţii cu privire la proiectul privind vaccinarea obligatorie

Avocatul Poporului s-a sesizat din oficiu în cazul epidemiei de rujeolă şi cere explicaţii Ministerului Sănătăţii privind posibila încălcare a articolului privind dreptul la viaţă şi la integritate fizică şi psihică, ocrotirea sănătăţii şi protecţia copiilor şi a tinerilor.

Oprea i-a trimis lui Tăriceanu cererea de reluare a votului: "Nu a fost şi nu este intenţia mea să fug de Justiţie. Ceea ce se întâmplă cu acest dosar nu este în regulă" - FOTO

Fostul vicepremier Gabriel Oprea a depus vineri o cerere adresată preşedintelui Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, prin care cere reluarea votului în cazul său, comentând că îşi doreşte dreptate pentru Bogdan Gigină, dar că dosarul său ''nu pare a fi despre dreptate, ci despre răzbunări''.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici