Video MEDIAFAX HEADLINES

Agenţia de presă MEDIAFAX vă prezintă cele mai importante ştiri.

1619 afișări

Un român a fost împuşcat mortal la doar două zile după ce a ajuns în Londra

Un individ împuşcat mortal sâmbătă dimineaţa într-un apartament din vestul Londrei, unde, potrivit vecinilor, ar fi avut loc activităţi de trafic de droguri, a fost identificat de detectivi ca fiind român, relatează Standard.co.uk.

Guvernul demarează programul pilot ”Masă caldă pentru elevi”, susţinut financiar de Executiv

Programul pilot ”Masă caldă pentru elevi” va fi adoptat de Guvern, în şedinţa de miercuri, a anunţat în debutul şedinţei premierul Dacian Cioloş, în primă fază fiind incluse 50 de unităţi de învăţământ preuniversitar de stat.

Primul ministru care îşi dă demisia din Guvernul Cioloş pentru a candida la parlamentare. Cristian Ghinea renunţă la funcţie

Cristian Ghinea şi-a anunţat miercuri demisia din funcţia de ministru al Fondurilor Europene pentru a candida pe lista USR la alegerile parlamentare din 11 decembrie.

Deputatul Ana Birchall este audiată la DNA Ploieşti ca martor în dosarul "Tony Blair" - VIDEO

Deputatul Ana Birchall este audiată, miercuri, la DNA Ploieşti, ca martor în dosarul în care fostul premier Victor Ponta este acuzat că a primit 220.000 de euro pentru a-i asigura lui Sebastian Ghiţă un loc eligibil la alegerile din 2012, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Bucureşti devine oraş european adevărat. Se lansează trenul urban. 70 de km şi zeci de staţii

Ministerul Transporturilor s-a gândit să simplifice transportul în Bucureşti şi să reducă dependenţa oamenilor de maşinile personale. Investiţia totală e de 20 de milioane de euro şi intră în funcţiune cel mai târziu în februarie 2017. Este vorba de o centură feroviară care leagă zone cheie din Bucureşti şi împrejurimi. În staţii vor fi şi zone de parcare pentru cei care vor să-şi lase maşinile peste zi. Proiectul are trei faze şi prima e aproape gata. Ministrul Transporturilor Sorin Buşe a şi făcut un drum de test pe primul tronson.

Egiptul a cumpărat 240.000 de tone de grâu româneasc

Egiptul a cumpărat miercuri 240.000 de tone de grâu româneasc, a anunţat agenţia egipteană de stat GASC.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici