O maşină a lovit pe contrasens un microbuz cu 12 persoane, şoferul vinovat a fugit

O maşină a lovit, sâmbătă seara, pe contrasens, la o ieşire de pe autostrada A1, în judeţul Sibiu, un microbuz în care se aflau 12 persoane. Şoferul vinovat a fugit, în timp ce trei adulţi şi doi copii din microbuz au ajuns la spital, răniţi.

1437 afișări
Imaginea articolului O maşină a lovit pe contrasens un microbuz cu 12 persoane, şoferul vinovat a fugit

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sibiu, Elena Welter, a declarat că la o ieşire de pe autostrada A1, spre Ocna Sibiului, şoferul unei maşini a intrat pe contrasens şi a lovit un microbuz de transport persoane.

Imediat după impact, şoferul a abandonat autoturismul şi a fugit pe câmp.

Poliţiştii fac verificări pentru identificarea acestuia.

În microbuz se aflau 11 pasageri şi şoferul, 3 adulţi şi 2 minori fiind răniţi şi transportaţi la spital.

Potrivit reprezentanţilor ISU Sibiu, în urma accidentului au ajuns la spital două femei de 44 şi 45 ani, un bărbat de 50 ani şi doi băieţi de 15 şi 16 ani, toţi cu răni minore.

Traficul este blocat total.

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici