Patronii agenţiei de turism Genius Travel sunt de negăsit: Autoritatea de Turism şi nimeni de la asociaţia agenţiilor nu a reuşit să ia legătura cu ei. Şeful ANT: ”Urmează ca Poliţia să se ocupe de acest caz”

Ştefan Bogdan Dumitru, 34 de ani, şi George Ionuţ Costea, 30 de ani, acţionarii agenţiei de turism Genius Travel, care şi-a anunţat turiştii printr-un email că firma va intra în insolvenţă şi că nu le va onora vacanţele cumpărate, sunt de negăsit de autorităţile de turism la aproape o săptămână de la momentul în care nu au lăsat fără bani şi fără vacanţe turiştii, informează Ziarul Financiar.

2280 afișări
Imaginea articolului Patronii agenţiei de turism Genius Travel sunt de negăsit: Autoritatea de Turism şi nimeni de la asociaţia agenţiilor nu a reuşit să ia legătura cu ei. Şeful ANT: ”Urmează ca Poliţia să se ocupe de acest caz”

Patronii agenţiei de turism Genius Travel sunt de negăsit: nu răspund Autorităţii de Turism şi nimeni de la asociaţia agenţiilor nu a reuşit să ia legătura cu ei. Şeful ANT: ”Urmează ca Poliţia să se ocupe de acest caz” (Imagine: Silviu Matei)

La Tribunalul Bucureşti nu apărea nicio cerere de insolvenţă. 

Oficialii Asociaţiei Naţionale a Agenţiilor de Turism (ANAT), care le-au solicitat o lămurire printr-un email transmis marţi, nu au reuşit să dea de cei doi acţionari. Nici Autoritatea Naţională de Turism, care a mers în control la sediul agenţiei, nu i-a găsit pe cei doi. Ziarul Financiar a încercat să îl contacteze telefonic pe Ştefan Bogdan Dumitru dar nu a reuşit. Sâmbătă, aceasta declara telefonic pentru ZF că agenţia are o problemă internă, pe care o va rezolva, fără să ofere alte informaţii. De atunci, el nu a mai răspuns solicitării ZF de pe email şi nu a răspuns nici la telefon.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici