Patru persoane au murit într-un accident pe drumul Bucureşti-Giurgiu. Traficul a fost reluat pe DN5 - FOTO

Patru persoane au murit, vineri, în urma unui accident în care au fost implicate trei autoturisme care circulau pe DN5 Bucureşti-Giurgiu, în zona localităţii Uzunu, circulaţia rutieră fiind reluată, la ora transmiterii ştirii.

9273 afișări
Imaginea articolului Patru persoane au murit într-un accident pe drumul Bucureşti-Giurgiu. Traficul a fost reluat pe DN5 - FOTO

Patru persoane au murit într-un accident pe drumul Bucureşti-Giurgiu. Traficul este blocat pe ambele sensuri (Sursa: IPJ Giurgiu)

În urma impactului, două dintre cele trei maşini implicate în accident au luat foc, precizează Centrul Infotrafic.

"Accidentul s-a produs pe DN5, în zona localităţii Uzunu. Este vorba despre două autoturisme marca Logan, unul care se deplasa spre Giurgiu, celălalt spre Bucureşti. Din primele informaţii primite de la faţa locului, s-au ciocnit frontal, în urma impactului luând foc. În accident mai este implicată o dubă înmatriculată în Bulgaria, condusă de un cetăţean bulgar, aceasta fiind găsită în şanţul de pe marginea drumului. Cele patru persoane decedate erau pasagere ale celor două autoturisme marca Logan. Au fost găsite carbonizate, nu pot fi identificate, pentru moment. Cele două maşini au ars în totalitate. Cetăţeanul bulgar a fost găsit în viaţă, este conştient, nu a dorit transportul la spital. Traficul rutier este blocat pe DN5, în localitatea Uzunu", au declarat pentru MEDIAFAX oficiali ISU Vlaşca.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici