Premierele săptămânii aduc boxul, relaţiile inter-rasiale şi umor de weekend în cinematografe

Premierele primei săptămâni din martie aduc boxul, relaţiile inter-rasiale şi umor de weekend în cinematografe, dând ocazia comediei ”Oh, Ramona!” să stabilească un record dacă ar rămâne pentru a treia săptămână pe prima poziţie a box-office-ului.

253 afișări
Imaginea articolului Premierele săptămânii aduc boxul, relaţiile inter-rasiale şi umor de weekend în cinematografe

Premierele săptămânii aduc boxul, relaţiile inter-rasiale şi umor de weekend în cinematografe

Comedia ”Oh, Ramona!” ar putea domina pentru a treia săptămână topul de box office, după ce a devansat, din punctul de vedere al încasărilor, blockbusterurile americane ale începutului de an.

Documentarul ”Caisă”, realizat de Alexandru Mavrodineanu şi distribuit de Transilvania Film, vine pe ecran cu povestea unui antrenor de box care încearcă să treacă peste dezamăgirea provocată de pierderea sportivului pe care l-a pregătit până când a devenit campion mondial. Noul său elev îi pune la încercare toate temerile ca nu cumva să fie părăsit din nou.

Provocarea performanţei pugilistice se vede astfel pe ecran: https://youtu.be/9wRhsWA_ATc

Câştigătorul de la Oscar, ”Green Book: O prietenie pe viaţă”, în regia lui Peter Farrelly, cu Linda Cardellini, Viggo Mortensen şi Mahershala Ali vine în cinematografele româneşti cu povestea inspirată după cazul real al prieteniei dintre un un pianist de culoare şi un italiano-american dur pe care cel artistul îl angajează ca şofer şi asistent personal. Totul se petrece în Statele Unite, în anii '60, într-o vreme în care prejudecăţile rasiste atingeau o intensitate ieşită din comun.

Întâlnirea dintre cele două personalităţi are ritmul următor https://www.youtube.com/watch?v=-hQkheD_r-Q

”Harvie and the Magic Museum/ Harvie şi muzeul fermecat” este animaţia semnată de Martin Kotík şi Inna Evlannikova. Harvie este eroul acestei poveşti, un băiat pasionat de jocuri video. Aventura îl duce împreună cu prietena sa, Monica şi patrupedul Jerry, în zone puţin cunoscute din muzeul păpuşilor.

Suspansul apare pe neaşteptate pentru eroul desenat: https://youtu.be/3RGEeeClGo8

”Să nu ucizi” e drama regizată de Cătălin Rotaru şi Gabi Virginia Şarga care urmăreşte povestea unui tânăr chirurg care se luptă cu sistemul pentru a dovedi că vieţile pacienţilor sunt puse în pericol chiar de mecanismele pe baza cărora funcţionează sistemul sanitar românesc.

Labirintul etic al luptei cu sistemul este surprins în modul acesta: https://youtu.be/DVM2qgbmK2A

O comedie de final de săptămână este ”What Men Want/ Ce-şi doresc bărbaţii”, filmul cu Taraji P. Henson. Actriţa joacă rolul lui Ali, agenta unor sportivi de succes care nu se împacă deloc cu modul în care lumea sa profesională este rezervată bărbaţilor şi, în urma unui accident minor se trezeşte că tot ce i se părea că seamănă cu o mahmureală este, de fapt, o super-putere aplicabilă doar asupra gândurilor pe care le au bărbaţii.

Cum se schimbă lucrurile atunci când sexul opus nu mai are niciun secret pentru tine pare să arate aşa: https://www.youtube.com/watch?v=PIBSdiJIiNU

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici