Procuror: Bercea Mondial nu a vorbit niciodată despre Mircea Băsescu

Procurorul Eugen Iacobescu de la Parchetul Tribunalului Olt a declarat, joi, că Mircea Băsescu, fratele preşedintelui ţării, nu este implicat în dosarul lui Sandu Anghel, precizând că nu ştie de un au apărut "astfel de zvonuri".

103 afișări
Imaginea articolului Procuror: Bercea Mondial nu a vorbit niciodată despre Mircea Băsescu

Procuror: Bercea Mondial nu a vorbit niciodată despre Mircea Băsescu (Imagine: Cristian Andreescu/Mediafax Foto)

Procurorul Eugen Iacobescu a susţinut că Bercea Mondial nu a vorbit "niciodată" despre Mircea Băsescu.

În acest context, procurorul de la Parchetului Tribunalului Olt a afirmat că sunt "nume grele în dosar".

"Adevărul" a relatat că, potrivit unor surse din cadrul anchetatorilor (în articolul ziarului fiind consemnat numele procurorului Eugen Iacobescu-n.r.) care au făcut percheziţii la locuinţe ale lui Sandu Anghel şi ale fraţilor acestuia din Drăgăneşti-Olt şi Slatina, Mircea Băsescu, fratele preşedintelui Traian Băsescu, ar fi fost mituit de Bercea Mondial cu suma de 300.000 de euro, pentru a interveni într-unul din dosare, urmând ca acesta să mai primească 400.000 de euro.

Ministerul Public a anunţat, joi, că la Parchetul de pe lângă Tribunalul Olt şi parchetele subordonate nu se află înregistrat şi nu există în lucru la procuror vreun dosar în care să se efectueze cercetări faţă de Mircea Băsescu, pentru infracţiunea de trafic de influenţă sau alte infracţiuni.

Mircea Băsescu, fratele şefului statului, a declarat, joi, corespondentului MEDIAFAX că nu are nicio implicare în cazul lui Sandu Anghel, cunoscut drept Bercea Mondial, precizând că nu a discutat niciodată cu Anghel despre vreun dosar, iar acesta nu i-a cerut niciodată să se implice în dosarele lui.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici