Secţie de poliţie din Paris, închisă din cauza unei INVAZII de purici/ Sindicatul poliţiştilor: Sunt condiţii intolerabile

Un post de poliţie din nord-estul oraşului Paris a fost închis după ce a fost invadat de purici, potrivit unui sindicat al angajaţilor din domeniu, care a calificat condiţiile de lucru din clădire drept „intolerabile”, informează The Guardian.

1246 afișări
Imaginea articolului Secţie de poliţie din Paris, închisă din cauza unei INVAZII de purici/ Sindicatul poliţiştilor: Sunt condiţii intolerabile

O secţie de poliţie din Paris, închisă din cauza unei INVAZII de purici/ Sindicatul poliţiştilor: Sunt condiţii intolerabile

„Postul de poliţie rămâne închis până la noi ordine!", se arată în anunţul afişat pe uşa clădirii situate în arondismentul al 19-lea al capitalei franceze.

Sindicatul poliţiştilor a transmis într-un mesaj pe platforma de micro-blogging Twitter că acel sediu se confruntă cu „o invazie de purici”, ceea ce face „intolerabile, de mai multe zile, condiţiile de lucru”.

În ciuda unor eforturi de a controla problema, apărută în urmă cu aproximativ trei săptămâni, aceasta s-a agravat joi, mai mulţi ofiţeri fiind muşcaţi de purici, potrivit radioului France Bleu Paris.

Unii ofiţeri au dus purici şi acasă, a declarat Emmanuel Cravello, un reprezentant al sindicatului, pentru postul de radio.

Reprezentanţii sindicatului se vor întâlni, luni, cu ministrul francez Afacerilor Interne, Christophe Castaner, pentru a discuta despre sănătatea angajaţilor serviciilor de urgenţe.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici