Sindicatele din Poliţie vor să dea în judecată "Paraziţii": Ne-au înjurat de toţi sfinţii şi răniţii

Sindicaliştii din Poliţie vor să dea în judecată formaţia Paraziţii, după ce trupa de hip-hop a scos recent o piesă denumită „Antimiliţie” şi pe care poliţiştii o consideră jignitoare, din cauza versurilor. Iulian Surugiu, preşedintele SNAP, a declarat că va merge la instanţă săptămâna viitoare.

47657 afișări
Imaginea articolului Sindicatele din Poliţie vor să dea în judecată "Paraziţii": Ne-au înjurat de toţi sfinţii şi răniţii

Sindicatele din Poliţie vor să dea în judecată "Paraziţii": Ne-au înjurat de toţi sfinţii şi răniţii

„Săptămâna viitoare, la Tribunalul Municipiului Bucureşti, îi vom acţiona în judecată pentru calomnie şi pentru ce mai găsesc avocaţii acolo, că nu poţi să-i înjuri pe toţi poliţiştii din ţara asta la modul ăsta. Adică fiecare mai greşim, dar totuşi, este foarte mult”, a declarat, pentru MEDIAFAX, Iulian Surugiu, preşedintele Sindicatului Naţional al Agenţilor de Poliţie (SNAP).

Surugiu mai spune că cei de la Paraziţii au exagerat de această dată, pentru că înjură şi familiile poliţiştilor.

„Nu am spus niciodată că avem numai poliţişti deştepţi, frumoşi, dar nici aşa, în halul ăsta, mai ales de familii. Ne-au înjurat de toţi sfinţii şi de toţi răniţii. Deocamdată nu ştim ce fel de daune vom cere”, a mai declarat Surugiu.

Piesa trupei Paraziţii, pe care sindicalistul o consideră jignitoare pentru poliţişti, se numeşte „Antimiliţie”, şi a fost lansată recent.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici