Tensiuni în coaliţie, după ce doi liberali au fost înregistraţi în biroul ministrului USR PLUS Cătălin Drulă. Afirmaţia din stenograme „Mai bine lucrezi cu PSD-iştii” şi reacţia lui Vlad Voiculescu

Vlad Voiculescu sugerează că ar putea exista înregistrări ale DNA şi din biroul său, după stenogramele cu cei doi liberali înregistraţi în biroul ministrului Transporturilor Cătălin Drulă. Fostul ministru al Sănătăţii, demis de premierul liberal Florin Cîţu, s-a arătat deranjat de remarca liberalilor conform căreia „mai bine lucrau cu PSD-iştii”, în concluzie, decât cu USR-iiştii.

3807 afișări
Imaginea articolului Tensiuni în coaliţie, după ce doi liberali au fost înregistraţi în biroul ministrului USR PLUS Cătălin Drulă. Afirmaţia din stenograme „Mai bine lucrezi cu PSD-iştii” şi reacţia lui Vlad Voiculescu

În imagine: Cătălin Drulă, ministrul Transporturilor

Ca reacţie la un comentariu lăsat la postarea sa pe Facebook, Voiculescu a îndemnat „(...) păi, să le scoată DNA-ul”.

Utilizatorul, care i-a citit postarea, scrisese: „Păcat ca n-aţi făcut şi dumneavoastră fix la fel în tot ce înseamnă ministerul sănătăţii, cu siguranţă că s-ar fi făcut nişte stenograme de 10 romane cel putin”. 

Voiculescu a reacţionat, joi, pe pagina sa de Facebook, faţă de publicarea stenogramelor DNA de către o publicaţie centrală din care reiese că senatorul PNL George Stângă şi preşedintele Consiliului Judeţean Prahova, Iulian Dumitrescu, au fost înregistraţi de procurorii DNA ,chiar în biroul ministrului transporturilor, în timp ce îi cereau lui Cătălin Drulă, să îi păstreze în funcţie pe şefii Asociaţiei Române de Salvare a Vieţilor Omeneşti pe Mare şi Administraţiei Fluviale a Dunării de Jos Galaţi, după cum rezultă din propunerea de arestare preventivă transmisă de procurorii DNA Tribunalului Constanţa.

Voiculescu subliniază reacţia unuia dintre ei, cu trimitere politică, aşa cum rezultă din stenograme „Cine i-a băgat p-ăştia (neinteligibil) USR-işti, îs nebuni. Mai bine lucrezi cu PSD-iştii. Nenorociţi.”

„Concluzia vechii clase politice şi a multor înalţi funcţionari e clară: “Nu sunt oameni USR-istii.” Cine nu este maleabil la combinaţii şi furt nu este om.”, a comentat Vlad Voiculescu.

 

Postarea integrală a fostului ministru al Sănătăţii:

„Genial…

Aţi citit stenogramele DNA cu discuţiile unor domni care încercaseră nişte combinaţii cu Cătălin Drulă?


“M.D.: P-acolo ce mai e?
I.M.: Măi, e bine acolo, e agitaţie (neinteligibil) …
M.D.: Ăăă?
I.M.: E agitaţie, a schimbat consiliul de administraţie, omul ăsta nu e (neinteligibil) nu mai au încredere în el nici Iulian, nici George, nimeni. (neinteligibil) certat treizeci de deputaţi, s-au dus peste el în minister, (neinteligibil). Şi ceri propunerea a doi – trei oameni şi tu pui altceva. Îţi dai seama ce … (pauză lungă – n.n.) Cine i-a băgat p-ăştia (neinteligibil) USR-işti, îs nebuni. Mai bine lucrezi cu PSD-iştii. Nenorociţi.
M.D.: Până la urmă, probabil, la asta se va ajunge, susţinere din umbră.”
Cine i-a băgat pe ăştia..USRisti, is nebuni. Mai bine lucrezi cu PSD.


Concluzia vechii clase politice şi a multor înalţi funcţionari e clară: “Nu sunt oameni USR-istii.”
Cine nu este maleabil la combinaţii şi furt nu este om.”

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici