Actualizări Facebook. Apar comenzile "arată mai mult" şi "arată mai puţin"

Meta lansează actualizări ale feed-ului Facebook care oferă utilizatorilor modalităţi suplimentare de a alege ce conţinut vor să vadă şi adaugă comenzile "arată mai mult" şi "arată mai puţin".

262 afișări
Imaginea articolului Actualizări Facebook. Apar comenzile "arată mai mult" şi "arată mai puţin"

Actualizări Facebook. Apar comenzile "arată mai mult" şi "arată mai puţin"

Comenzile “show more” and “show less” vor începe să apară sub postările de la prieteni şi conţinutul recomandat în fluxurile de ştiri ale utilizatorilor, a anunţat Meta.

Alegerea respectivelor opţiuni creşte sau reduce temporar modul în care este clasificat conţinutul similar, rezultând astfel un feed mai bine pus la punct cu conţinutul pe care utilizatorii dorescsă îl vadă, astfel încât să petreacă mai mult timp pe platformă.

Comenzile "Show more" şi "show less" vor apărea sub postări şi în meniul „cu trei puncte”.

„Oferind mai multe modalităţi de a încorpora feedback-ul direct în feed, facem ca sistemele noastre de inteligenţă artificială să fie şi mai inteligente şi mai receptive", spune compania.

Meta a arătat că feed-ul Facebook, menit iniţial să fie un loc în care să te conectezi cu prietenii, se schimbă rapid într-o eră a TikTok.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici