Apple îşi propune un plan ambiţios până la sfârşitul anului. Gigantul tehnologic vrea să vândă 75 de milioane de telefoane 5G

  • Apple vrea să vândă 75 de milioane de telefoane 5G până la sfârşitul anului
  • Vor fi lansate 4 modele noi de iPhone, două de bază şi două high-end
  • Apple va lansa şi două smartwatch-uri dar şi primele căşti care acoperă urechile
282 afișări
Imaginea articolului Apple îşi propune un plan ambiţios până la sfârşitul anului. Gigantul tehnologic vrea să vândă 75 de milioane de telefoane 5G

Sursa foto: profimedia

Apple are un plan ambiţios, vrea să vândă până la sfârşitul anului 75 de milioane de telefoane 5G. E o cifră asemănătoare cu cea de anul trecut, de după lansarea iPhone 11, dar de data acesta contextul e diferit. Numeroasele scandaluri din jurul tehnologiei 5G, de la cavalcada lui Trump împotriva Huawei, unul din furnizorii de infrastructură 5G şi până la teoriile conspiraţioniste cum că 5G răspândeşte Covid-ul.

Şi strategia Apple e diferită. Va oferi 4 modele de iPhone, două de bază şi două high-end, cu o gamă mai variată de dimensiuni şi specificaţii, printre ele şi un monstru, cu diagonala de 6,7 inci.

E răspunsul Apple la noile modele lansate de Samsung. Şi pentru că aşa te-au obişnuit, cei de la Apple vor lansa şi două modele de ceasuri, cel de bază urmând să concureze cu modelele Fitbit, dar şi primele lor căşti care acoperă urechile.

Toate lansările sunt menite să susţină creşterea acţiunilor Apple care, anul acesta, a devenit cea mai valoroasă companie din lume, evaluată la peste 2 trilioane de dolari.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici