CareOS a creat oglinda inteligentă. Ce sfaturi de îngrijire oferă

  • CareOS, o subdiviziune a companiei franceze Baracoda, a lansat oglinda inteligentă Themis.
  • Themis îţi monitorizează temperatura şi oferă recomandări bărbaţilor cu privire la periajul bărbii.
  • Are un ecran de 10 inch cu touchscreen, o cameră şi senzori de temperatură.
658 afișări
Imaginea articolului CareOS a creat oglinda inteligentă. Ce sfaturi de îngrijire oferă

Themis este oglinda inteligentă care oferă sfaturi de îngrijire

Încă de pe vremea basmelor, oglinda reprezenta un instrument care analiza şi valida frumuseţea femeilor. În prezent, oglinda este cu adevărat inteligentă şi poate oferi sfaturi.

CareOS a prezentat anul acesta la CES un ultim model de oglindă inteligentă. Spre deosebire de orice alt model de până acum, aceasta analizează şi stabileşte cât de sănătos este tenul cu ajutorul unei lămpi UV şi oferă o rutină a pielii în funcţie de rezultat.
 
Poate oferi informaţii de make-up, monitorizează temperatura şi oferă recomandări bărbaţilor cu privire la periajul bărbii.
 
Cel mai important aspect, oglinda îmbunătăţeşte şi sănătatea mintală, îi va aduce aminte persoanei care o deţine să se  relaxeze pe timpul zilei, îi va indica orele de somn şi o va ghida către şedinţe de respiraţii şi yoga facială.
 
Themis pe numele ei, oglinda este blindată şi cu senzori de temperatură şi o cameră de filmat. Are un ecran de 10 inch cu touchscreen care face mai uşoară amplasarea ei deasupra chiuvetei de la baie.
 
CareOS ne spune că Themis îşi va face debutul la finalul acestui an. Aceştia nu au dezvăluit preţul, dar ne asigură că nu este ceva ce nu ne putem permite. 
 
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici