Give me 5! 5G!

  • Autorităţile au promis 5G pentru începutul anului, dar nu s-au ţinut de cuvânt.
  • ANCOM-ul lui Sorin Grindeanu încă face analize.
  • România a fost printre primele ţări care au avut 4G.
1018 afișări
Imaginea articolului Give me 5! 5G!

Give me 5! 5G!

Oglindă, oglinjoară, când vom avea 5G la noi în ţară? E o întrebare pe care ne-o tot punem, dar şeful 5G din România, fostul premier Grindeanu, ne tot pune pe „hold”.

Am fost campioni la 4G acum şapte ani, dar la 5G suntem în coada Europei. Sorin „5G” Grindeanu ne-a promis ca vom avea 5G în prima parte a anului, dar ne lovim doar de amânări, din an în Paşte. 5G tot n-avem. Asta pentru că ANCOM-ul lui Grindeanu face ce ştie pe bine: analize şi atât.

Companiile telecom din România ar vrea 5G-ul, dar nu există încă nicio lege pentru asta. De asta nici nu a început vreo licitaţie.

Printre codaşii Europei la 5G mai sunt Germania şi Spania. În top sunt Coreea de Sud, China şi Statele Unite, toate cu peste 50 de oraşe. Din Europa, cea mai tare e Marea Britanie, cu 31 de oraşe în 5G.

Pretextul era că nu avem regulament din partea Comisiei Europene. Între timp s-a reglementat, dar ai noştri tot analizează cu capul în hârtii.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici