Google Pay va fi disponibil doar pe aplicaţie, iar transferurile de bani vor fi taxate

  • Platforma Google Pay va funcţiona doar pe aplicaţia dedicată din 5 aprilie
  • Această decizie obligă utilizatorii la plata comisionului în cazul tranzacţiilor instant
  • Google Pay avea toamna trecută peste 150 de milioane de utilizatori activi pe lună
453 afișări
Imaginea articolului Google Pay va fi disponibil doar pe aplicaţie, iar transferurile de bani vor fi taxate

Google Pay va va disponibil doar pe aplicaţie, iar transferurile de bani vor fi taxate

Site-ul Google Pay a murit, trăiască aplicaţia. Din 5 aprilie încolo poţi spune adio website-ului platformei de plaţi.

Procesarea plăţilor se va face doar pe noua aplicaţie, lansată anul trecut de gigantul tech american. Poate cea mai mare dezamăgire este modul în care vei putea transfera bani prietenilor.

Comparativ cu experienţa iniţială, Google adaugă o taxă specifică. Asta înseamnă ca nu vei mai putea ocolii comisionul de 1,5%, în cazul tranzacţiilor instant. Ei profită cu această mişcare de creşterea în volum a tranzacţiilor online.

„Astăzi, Google Pay are peste 150 de milioane de utilizatori lunari activi, în peste 30 de ţări. Anul ăsta am vazut cum plăţile digitale chiar au făcut diferenţa în vieţile noastre. Noi credem că există o oportunitate pentru a simplifica, securiza şi uşura gestionarea banilor, pentru toată lumea”, spune Caesar Sengupta, general manager of paymentsla Google.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici