Honda pune pe stop o parte a procesului de producţie în urma atacurilor cibernetice

  • Compania japoneză de automobile Honda a fost vizată de hackeri
  • Specialiştii din domeniul securităţii cibernetice au descoperit în sistemul companiei urmele activităţii ilegale
  • Honda şi-a sistat o parte din producţie până când problema va fi rezolvată
575 afișări
Imaginea articolului Honda pune pe stop o parte a procesului de producţie în urma atacurilor cibernetice

Sursa foto: profimedia

Compania japoneză producătoare de automobile, Honda, sistează o parte din operaţiunile de producţie din cauza atacurilor cibernetice . Specialiştii din domeniul informatic au descoperit în sistemul companiei dovezi ale activităţii ilegale a hackerilor. Honda a semnalat breşa de securitate duminică.

Purtătorul de cuvânt al companiei, Chris Abbruzzese, a declarat luni că situaţia este monitorizată în prezent şi sunt evaluate daunele produse.

Reţeaua internă a celor de la Honda a fost infectată cu un virus care blochează sistemul până când victima plăteşte pentru o cheie de criptare. Virusul aparţine unui grup intitulat Snake, care este de asemenea responsabil pentru virusarea gigantului medical european Fresenius.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici