Huawei Mate 40: Scurgere de informaţii pe internet. Noile modele vor fi lansate pe 22 octombrie

  • Huawei va lansa noile modele Mate 40 pe 22 octombrie
  • Informaţii despre modele s-au scurs pe internet
  • Mate 40 Pro vine echipat cu cel mai nou procesor Kirin
287 afișări
Imaginea articolului Huawei Mate 40: Scurgere de informaţii pe internet. Noile modele vor fi lansate pe 22 octombrie

FOTO: scr.wfcdn.de

Aşa cum se întâmplă de multe ori, înainte de lansarea unui telefon apar informaţii pe surse. Fără, dar de multe ori, cu voia producătorului. Nu ştiu care e situaţia noului Huawei Mate 40 Pro, cert e că site-ul german WinFuture a publicat deja imagini şi caracteristici tehnice ale noului telefon.

Mate 40 Pro va avea un ecran OLED de 6.76 inci, cu senzor de amprentă pe display. Camerele foto sunt construite în colaborare cu Leica. Camera primară are 50 de megapixeli, iar camera de selfie este de 13 megapixeli. Va fi echipată cu cel mai nou procesor Kirin, 8 sau 12 mega de RAM şi 256 de giga spaţiu de stocare. Bateria va putea fi încărcată rapid sub o oră.

Totul pentru un preţ de 1.100 de euro. Sigur, nu vine cu serviciile Google, dar, dacă eşti prieten cu internetul, se poate găsi o soluţie.

Acum mai rămâne de văzut cât de aproape de adevăr este WinFuture, pentru că lansarea oficială are loc pe 22 octombrie.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici