Update de proporţii la "Call of Duty: Modern Warfare". Jucătorii sunt exasperaţi de noua modificare

  • Ultimul update a dus Call of Duty: Modern Warfare la peste 250 de GB
  • Jocul include modurile Single Player, Multi Player şi Battle Royale
  • Call of Duty: Modern Warfare este cel mai voluminos joc din istorie
2456 afișări
Imaginea articolului Update de proporţii la "Call of Duty: Modern Warfare". Jucătorii sunt exasperaţi de noua modificare

Sursa foto: YouTube / Call of Duty

Când ai văzut că pentru Call of Duty: Modern Warfare ai nevoie de 175 de giga spaţiu de stocare, ţi s-a părut mult? Poate te-ai alarmat puţin după update-ul din august, când nevoia de spaţiu pentru joc a crescut la 200 de giga.

Ei bine, acum, Call of Duty: Modern Warfare e oficial cel mai înfometat joc din istorie. Un SSD de 250 de giga nu mai e suficient şi, dacă nu ai spaţiu, nu mai primeşti viitoarele update-uri. De aici, disperarea multor jucători.

Dar cam aşa se întâmplă când un joc conţine şi modul Single Player şi Multi Player şi toate componentele de Battle Royale.

Unii au scris producătorului să împartă jocul în Single Player, Multi Player şi Warzone. Mai norocoşi sunt cei care au console şi pot renunţa la unele module.

Dar pentru nenorocoşi, opţiunea e să dezinstaleze jocul, să cumpere un SSD de dimensiuni mai mari şi să-l reinstaleze.

Ceea ce va face şi Alex.

ALEX, jucător Call of Duty: Ce mai înseamnă în ziua de azi un Terra? Era 1.000 de giga înainte, acum înseamnă de 4 ori Call of Duty Modern Warfare. Pentru că, aparent, ca să ajungi pe locul întâi cu un joc înseamnă să ai spaţiul cel mai mare. 250 de giga! Pentru cei care rulează pe SSD, ca mine de altfel, jocul principal pe SSD, da? Noi ce facem? Mergem să ne cumpărăm alte harduri. Pentru că a depăşit norma. 

 

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici