VIDEO iPhone 12 şi iPhone 12 Pro Max, supuse la test. Review complet, pe AlephNews.ro

  • Am avut în teste timp de o săptămână două modele de iPhone 12
  • iStyle ne-a trimis iPhone 12 şi iPhone 12 Pro Max
  • Review-ul complet este disponibil pe site-ul AlephNews.ro
1727 afișări
Imaginea articolului VIDEO iPhone 12 şi iPhone 12 Pro Max, supuse la test. Review complet, pe AlephNews.ro

Dacă te gândeşti să iţi iei un iPhone 12 de Sărbători, îţi spunem noi cum e telefonul. Sebastian Ujică, a testat în ultima săptămână două dintre modele. 

„Salut. A venit marele moment. Avem în teste iPhone 12, versiunea clasică, şi iPhone 12 Pro Max, cel mai mare telefon creat vreodată de Apple. Camera face magie, în special senzorul principal. Are 3 camere. Seria iPhone 12 este cu adevărat una excelentă!”
 
Telefoanele vin cu acelaşi tip de procesor, însă diferenţa nu este doar în dimensiunea ecranului. Pro Max are şi o baterie mai mare. Te ţine mai mult de o zi. Concluzia finală o puteţi citi acum pe site-ul AlephNews.ro.
 
  • iPhone 12 pleacă de la un preţ de 699 de dolari
  • iPhone 12 Pro Max costă 1.099 de dolari
  • iPhone 12 are un display de 6.1 inci
  • iPhone 12 Pro Max are un display de 6.7 inci
  • Senzorul camerei pe 12 Pro Max este cu 47% mai mare

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici