Video MEDIAFAX HEADLINES

Agenţia de presă MEDIAFAX vă prezintă cele mai importante ştiri.

187 afișări

Mădălina Dobrovolschi, purtător de cuvânt al Preşedinţiei: Confirm că preşedintele l-a chemat la Cotroceni pe Florian Coldea, unde a avut loc o discuţie


Preşedintele Klaus Iohannis l-a convocat pe prim-adjunctul directorului SRI, Forian Coldea la Palatul Cotroceni şi a avut o discuţie cu acesta, a precizat vineri purtătorul de cuvânt al preşedintelui, Mădălina Dobrovolschi.

VIDEO Incendiul în care au murit 11 animale ale circului Globus ar fi pornit de la un calorifer defect / Directorul circului Globus, Victor Coman, a fost demis de primarul Capitalei

Cercetările pompierilor au arătat că focul ar fi pornit de la o defecţiune la un calorifer electric folosit de paznici pentru încălzire, au precizat reprezentanţii ISU Bucureşti-Ilfov pentru MEDIAFAX. UPDATE: Directorul circului Globus, Victor Coman, a fost demis de primarul Capitalei.

CFR: 46 de trenuri sunt anulate, dar traficul feroviar reintră în graficele normale

CFR Călători a anunţat vineri că 46 de trenuri anulate, dar că traficul feroviar reintră treptat în graficele normale, circulaţia desfăşurându-se încă în condiţii de iarnă, potrivit datelor publicate de companie.

Transelectrica a notificat ministerul Energiei în privinţa unei posibile crize energetice

Transelectrica a notificat oficial ministerele Energiei, Economiei şi ANRE cu privire la iminenţa apariţiei unei situaţii de criză în funcţionarea Sistemului Energetic Naţional, drept urmare fiind elaborată o hotărâre de Guvern prin care poate fi limitat consumul industrial de electricitate.

ANAF a colectat în 2016 cu 3,52 miliarde de lei mai mult decât era prevăzut

Conform datelor provizorii centralizate până în prezent, ANAF a colectat în 2016 venituri bugetare cumulate în cuantum de 199,40 miliarde de lei, cu 2,60 de miliarde de lei mai mult decât în 2015 şi cu 3,52 miliarde de lei (1,8%) mai mult decât programul prevăzut în ianuarie 2016 de legile bugetare.

Miron Cozma, audiat în dosarul Mineriadei: "Sunt victimă la CEDO şi inculpat aici"

Miron Cozma a ajuns, vineri dimineaţă, la sediul Parchetului General unde a fost chemat pentru acte procedurale, acesta precizând că nu se teme de procurori şi că este "victimă la CEDO şi inculpat aici".

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici