Video ŞTIRILE MEDIAFAX

Agenţia de presă MEDIAFAX vă prezintă cele mai importante ştiri.

54 afișări

SURSE: Prima şedinţă de Guvern de la izbucnirea crizei politice, organizată marţi la Palatul Victoria

Guvernul va avea, marţi, o şedinţă, prima de la demisiile înaintate de miniştrii din Cabinetul condus de Sorin Grindeanu, au declarat surse guvernamentale pentru MEDIAFAX.

VIDEO Klaus Iohannis: Am discutat cu cancelarul german despre criza politică/ Angela Merkel: E o problemă internă

Cancelarul german, Angela Merkel a declarat, după întâlnirea cu preşedintele Klaus Iohannis, că situaţia de la Bucureşti este o problemă a statului român, în timp ce Klaus Iohannis a recunoscut că subiectul a fost abordat la întâlnirea cu oficialul german.

Parlamentarii PNL nu vor vota moţiunea. Deputaţii grupului minorităţilor vor vota cum cred de cuviinţă

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, luni, că parlamentarii PNL vor fi prezenţi în sală la moţiunea de cenzură, însă, nu vor vota, afirmând că perpetuarea crizei politice poate avea consecinţe grave asupra României şi că liberalii au decis să nu se amestece în „răfuiala PSD”.

Comisia de anchetă a alegerilor din 2009. Florian Coldea, fost prim-adjunct al SRI, şi Codruţa Kovesi, procurorul şef al DNA, aşteptaţi la audieri în Parlament

Laura Codruţa Kovesi şi Florian Coldea sunt aşteptaţi, marţi, pentru a fi audiaţi de către Comisia de anchetă a alegerilor din 2009, însă cei doi nu au confirmat, până la acest moment, prezenţa, a precizat, luni, preşedintele acestui for, senatorul PSD Mihai Fifor.

The New York Times: Statele Unite sunt în retragere, dar Uniunea Europeană merge înainte/ Zona euro nu s-a destrămat, iar ieşirea Marii Britanii este percepută acum ca fiind o oportunitate

Uniunea Europeană tinde să se relanseze şi să privească spre viitor, în pofida ieşirii Marii Britanii, a imigraţiei şi terorismului, comentează cotidianul The New York Times, observând că Administraţia Donald Trump, reticentă în cooperarea euroatlantică, va trebui să se adapteze noii realităţi.

ATACUL de la Londra: Bărbatul vinovat de incidentul rutier nu era cunoscut serviciilor de securitate

Bărbatul, ce se afla la volanul unei autoutilitare ce a lovit un grup de persoane din apropierea unei moschei londoneze, nu era cunoscut serviciilor de securitate în ceea ce priveşte extremismul de dreapta, conform unui oficial britanic, citat de Reuters.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici